Andrei Gheorghe a murit. Ultima postare pe Facebook

Andrei Gheorghe a murit.

VEZI ȘI: Andrei Gheorghe a MURIT. Mircea Badea, REACȚIE

Andrei Gheorghe a fost activ ultima dată pe rețeaua de socializare Facebook în luna februarie.

"Totul trece. In cazul de fata a trecut și ultima interdictie si după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M'am întors și sint același, cu aceleași ocupații.) voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag", a scris acesta, pe 19 februarie, pe contul său de Facebook.

[citeste si]

Cine a fost Andrei Gheorghe

A avut un rol secundar în filmele „Amen" al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV.

VEZI ȘI:  Andrei Gheorghe a murit. ULTIMUL scandal: Se rezolvă prin DECES

A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

VEZI ȘI Andrei Gheorghe a murit. Radu Banciu, MESAJ

Potrivit Poliţiei Ilfov, luni, 19 martie, în jurul orei 22.15, poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari, a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel