Andrei Gheorghe a murit. Radu Banciu, MESAJ

Rodica Mitu / 19 Martie 2018 / 23:34 Salveaza PDF Comentarii

Andrei Gheorghe s-a stins din viață. Jurnalistul Radu Banciu a aflat, în direct, tragicul anunț.

"Andrei Gheorghe a murit. Potrivit primelor informații, era în baie când a fost găsit", a spus Radu Banciu, luni seară, la B1 TV. "A fost unic. În domeniul său, nu au existat contracandidați. Or fi, dar ei nu s-au declarat. Și din partea noastră un gând pentru familia sa. Un om absolut excepțional în meseria sa", a mai spus jurnalistul Radu Banciu.

Cine a fost Andrei Gheorghe

A avut un rol secundar în filmele „Amen" al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV.

[citeste si]

A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11