Andrei Gheorghe a murit. Liviu Mihaiu, devastat: ”Eram aceeași specie”. Mesaj emoționant

Darius Muresan / 20 Martie 2018 / 00:18 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Mihaiu a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook după aflarea veștii că Andrei Gheorghe a murit.

„Eram aceeași specie. Un rebel.Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i. Glumeam, fumam și beam amândoi adesea. Ardea. Cu cea mai mare plăcere. M-a invăţat o altfel de abordare a ceea ce suntem de fapt.

Poate una mai rusească, ceva mai mortală..Mi-am dorit intotdeauna să merg cu el in Rusia. Numai cu el aș fi cunoscut ţara in care s-a născut. N-am ajuns..

Nu eram intotdeauna pe aceeași lungime de undă, dar niciodată nu ne reproșam nimic, ceea ce era rar pentru noi doi.

Era genul cu care plecai la drum aiurea. De dragul lui și-al vieţii. Cu el de mână am sărit in aerul radioului de noapte. Mi-a fost ca un frate mai mare. De fapt, a fost inrudit cu Toţi oamenii de radio din România.

M-a incurajat și m-a făcut să mi se rupă și mie de gnomii și orcile pe care le infruntam zilnic...Quite a guy!(...). Dumnezeu să-l odihnească! Rip, Bro”, a scris Liviu Mihaiu pe pagina personală de Facebook.

Andrei Gheorghe a decedat la vârsta de doar 56 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare la domiciliul său din Voluntari. Momentan nu se cunosc cauzele decesului.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29