Andrei Gerea - Alina Gorghiu, replici acide la Antena 3: ”Sunteți printre cele mai controversate personaje”

Andrei Gerea - Alina Gorgiu, replici acide la Antena 3: ”Sunteți printre cele mai controversate personaje”
Andrei Gerea - Alina Gorgiu, replici acide la Antena 3: ”Sunteți printre cele mai controversate personaje”

Invitați în emisiunea lui Radu Tudor, ”Punctul de Întâlnire”, deputatul Andrei Gerea, ALDE, și senatoarea Alina Gorghiu, PNL, au avut un schimb acid de replici, atunci când a venit vorba de decizia de azi a Senatului României de a nu accepta urmărirea penală pentru Călin Popescu Tăriceanu.

La un moment dat, în intervenția sa, Alina Gorghiu a spus că Opoziția nu dorește să primească lecții privind statul de drept de la actuala putere, iar replica a venit imediat de la Andrei Gerea:

- ”Nu am vrea să primim lecții despre statul de drept de la unii care tocmai au trimis în Parlamentul European nume precum Blaga, Falcă și care au lideri de grup la Cameră persoane care pupau un dos cât se putea de tare precum Elena Udrea. Au fost percepuți ca fiind dintre cele mai corupte personaje acum câțiva ani, nu foarte mulți”, a spus Andrei Gerea, deputat ALDE.

- ”Nu uitați că au fost achitați amândoi”, a intervenit Gorghiu.

- ”Românii au înțeles acum câțiva ani și printre ei se afla și doamna Gorghiu aici de față, care spuneau despre acei doi oameni că sunt cei mai corupți din România și au făcut cele mai multe rele pentru acest stat. Dânsa a uitat!”, a revenit Gerea.

- ”Sunt achitați! De ce nu folosiți informațiile publice să fiți corect măcar o dată! M-ați auzit pe mine făcându-l infractor pe Tăriceanu? Nu, și nici n-am să-mi permit să fac ce faceți dvs. Este lipsit de bun simț!, a replicat și Alina Gorghiu.

- ”Sunteți printre cele mai controversate personaje!” a mai spus Andrei Gerea.

- ”Dacă vi se pare dvs. că sunt controversată, decizia instanței ar trebui să vă liniștească conștiința și patimile”, a spus Gorgiu, iritată.

- ”Din punctul meu de vedere, nu este cazul să ne dați lecții despre așa ceva”, a încheiat schimbul de replici, deputatul ALDE Andrei Gerea.

Citește și: Pleșoianu, răspuns fulminant pentru Gerea: E o mare eroare în ce scrieți „savant". Domnu' Gerea, concentrați-vă, domn'e, un pic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel