Andrei Chiliman, dus la DNA Ploiești, direct de la Aeroportul Otopeni

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost dus, joi, pentru audieri la DNA Ploiești, direct de la Aeroportul Otopeni, el întorcându-se în țară de la Bruxelles.

La sosire în țară, Andrei Chiliman a declarat jurnaliștilor prezenți pe Aeroportul Otopeni: "Nu știu ce acuzații mi se aduc. Deci nu am ce să comentez".

Întrebat dacă a făptuit acte de corupție, primarul Sectorului 1 a spus: "Eu nu am făcut niciodată așa ceva. Nu am făcut trafic de influență".

Totodată, Andrei Chiliman a precizat că nu s-a întors special pentru anchetă și că alte declarații le va da "când o să fie cazul". La întrebarea dacă se așteaptă să fie reținut, Chiliman a răspuns că "orice e posibil".

Ulterior, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a urcat într-o autospecială a Jandarmeriei, pentru a fi dus la DNA Ploiești.

DNA a anunțat joi că procurorii anticorupție din Ploiești efectuează percheziții în șapte locații situate în municipiul București, dintre care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție comise în perioada 2006-2015.

În ce-l priveşte pe Andrei Chiliman, potrivit unor surse, se presupune că edilul ar fi vizat în dosarul lui Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Reacție din PNL privind perchezițiile DNA de la Primăria Sectorului 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel