Ludovic Orban, despre perchezițiile DNA de la Primăria Sectorului 1: Nu avem informații și nu avem ce comenta

Un membru marcant al PNL a declarat că nu are informații cu privire la perchezițiile DNA la sediul Primăriei Sectorului 1, condusă de Andrei Chiliman.

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că nu are informații cu privire la perchezițiile DNA la sediul Primăriei Sectorului 1, dar că în cazul în care vor fi probleme de integritate vor fi aplicate toate prevederile din Statutul noului PNL.

"Nu avem informații și nu avem ce comenta. Spre deosebire de PSD care spune că va introduce prevederi statutare privind integritatea, PNL-ul are astfel de criterii și le va aplica indiferent de caz si cum se numește membrul PNL aflat într-o astfel de situație. Dar să nu punem carul înaintea boilor până nu știm ce se întâmplă", a declarat prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

DNA a anunțat joi că procurorii anticorupție din Ploiești efectuează percheziții în șapte locații situate în municipiul București, dintre care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție comise în perioada 2006-2015.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că sunt vizați Andrei Chiliman și alte trei persoane, aceștia urmând să fie conduși la sediul DNA Ploiești pentru audieri.

Andrei Chiliman, vizat într-o anchetă a DNA. Percheziții la Primăria Sectorului 1
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel