"Ați auzit probabil de alimente cu așa-numite calorii negative sau cu zero calorii. Desigur că nu există mâncare fără calorii însă aceste sintagme se referă la alimente pentru care organismul consumă mai multă energie ca să le descompună decât aportul lor caloric", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său.
"Cum pe noi, de fapt, nu ne interesează atât de mult câte calorii au ele în punga cu care le aducem de la piață ci efectul asupra organismului, se spune despre ele că au calorii negative fiindcă organismul va consuma din ce are pentru a le digera. Simplu. Această listă vă va ajuta să slăbiți, cu alte cuvinte. Desigur că le combinați cu alte alimente, pentru a avea un aport de calorii care să vă ajute să vă desfășurați activitățile zilnice. Așadar citiți AICI lista.
VEZI ȘI:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu