Andreea Sava: Lista semnelor că ai probleme cu greutatea din cauza unor disfuncții hormonale

Dietă
Dietă

"Problemele de greutate pot avea legătură cu dieta și sedentarismul dar pot fi cauzate și de anumite afecțiuni care, în mod evident, fac și curele de slăbire obișnuite să pară ineficiente. De foarte multe ori, aceste afecțiuni provoacă disfuncții hormonale care duc și la probleme de greutate, fie că vorbim despre dificultăți ale unei persoane de a slăbi dar și de a se îngrășa", a scris jurnalista Andreea Sava pe blogul său. 

Cea mai importantă glandă endocrină din corpul uman este tiroida. Mai ales când vine vorba despre metabolism pentru că de ea controlează toate procesele acestuia și sinteza proteică. Așadar, dereglările ei vin automat și cu probleme de greutate. În ambele sensuri. Adică fie nu poți slăbi fie nu te poți îngrășa. Știu că asta cu îngrășatul poate părea un moft, într-o lume în care obezitatea este o problemă extrem de gravă și de răspândită, dar să știți că nu e ușor.

Iată AICI ce semne trebuie să te pună pe gânduri că s-ar putea să ai probleme cu tiroida, în cazul în care ești prea slabă sau ai prea multe kilograme și nici nu reușești să rezolvi problema.

VEZI ȘI:

Andreea Sava: Antrenează-ți tot corpul în doar 5 minute. Antrenamente rapide

DIETĂ. Greșelile care te împiedică să slăbești


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel