Andreea Marin a vrut să facă exact ca Mihaela Rădulescu. „Am avut astfel de tentații”

Andreea Marin a avut la un moment dat aceleași planuri cu rivala ei Mihaela Rădulescu, doar că fosta „Zână a Surprizelor” a preferat în cele din urmă o soluție de compromis. Mihaela Rădulescu trăiește de aproape 10 ani la Monaco, în timp ce Andreea Marin a preferat să fie doar turistă.

Întrebată dacă s-a gândit să plece din țară, Andreea Marin a declarat că a avut tentația de a părăsi România pentru un trai mai bun, însă nicăieri nu a reușit să se simtă ca acasă.

Andreea Marin preferă să călătorească foarte des

„Am avut astfel de tentații, dar atâta vreme cât eu pot să fiu aici, alături de oamenii pe care îi iubesc, și să călătoresc în același timp, dar și să îmi aduc aportul, atât cât îmi stă mie în putere, pentru binele acestui tărâm, nu văd de ce aș pleca. Aici este locul unde mă simt acasă, singurul”, a declarat Andreea Marin pentru transilvanianews.com.

Andreea Marin recunoaște, în același interviu, că dacă nu ar fi avut ocazia să fie persoană publică, ar fi fost educatoare, învățătoare sau profesoară. „Îmi iubesc munca, îmi place diversitatea ei, nu-mi dă răgazul de a mă plictisi, dar dacă ar fi fost să aleg o altă cale, probabil că ar fi fost o preocupare în preajma copiilor”, a spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel