Andreea Marin a călcat strâmb! „Am crezut că e o joacă”

Andreea Marin trece prin momente grele după ce la sala de sport a suferit un accident la gleznă. Din cauza faptului că nu s-a încălzit suficient înainte, vedeta a călcat strâmb și piciorul stâng i-a cedat. Andreea Marin s-a chinuit cu piciorul o săptămână, apoi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Andreea Marin are un program extrem de încărcat și vrea să facă toul perfect. Chiar dacă reușește în general, ultima perioadă a fost se pare una cu ghinion pentru vedetă. De Valentines Day, Andreea a ajuns la spital, unde medicii i-au interzis să mai facă sport o perioadă.
 
„Este un moment din seria „graba strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”. În loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de Dr. Daniel Vîlcioiu și Kinetoterapeut Adriana Serban care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă. Nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi. Apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri... uite-așa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul”, a spus Andreea Marin despre incident.

Andreea Marin: „Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare!”

 
Următoarea perioadă va fi dificilă pentru Andreea Marin. „Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare!. Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept sa ma întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa!”, a mai spus diva.
 
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel