Anders Behring Breivik va fi audiat din nou, vineri, anunţă poliţia norvegiană

teroristul din Norvegia va fi audiat din nou vineri
teroristul din Norvegia va fi audiat din nou vineri

Anders Behring Breivik, extremistul norvegian de dreapta care a mărturisit că este autorul celor două atacuri din Norvegia, de la 22 iulie, soldate cu 76 de morţi, va fi audiat, din nou, de către poliţie, vineri, a anunţat poliţia.

Aceasta va fi cea de a doua audiere a lui Anders Behring Breivik de la arestarea sa, a anunţat Paal-Fredrik Hjort Kraby, unul dintre conducătorii anchetei informează Mediafax.

În această audiere, el va fi interogat în legătură cu "informaţiile primite în aceste ultime zile, ceea ce este mult", a precizat Paal-Fredrik Hjort Kraby.

Prima audiere a lui Breivik a avut loc luni. În cadrul şedinţei desfăşurate cu uşile închise, judecătorul Kim Heger a hotărât plasarea acestuia în detenţie provizorie timp de opt săptămâni, primele patru în izolare.

Breivik ceruse, prin intermediul avocatului său, ca audierea să fie publică, dar judecătorul Heger a refuzat, arătând că "există informaţii concrete care indică faptul că o audiere publică, în prezenţa suspectului, poate declanşa o situaţie extraordinară şi extrem de delicată în privinţa anchetei şi securităţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel