"Anchetele comisarului Antonescu", la TVR 1. Cazuri vechi, aduse în actualitate

Comisarul Dan Antonescu, care realiza la Realitatea TV emisiunea "Investigatorii", va produce un program la TVR 1.

De vineri, 20 martie, cazuri rezolvate de infracţiuni grave sunt prezentate de comisarul Dan Antonescu telespectatorilor cu scopul de a-i educa să nu devină victimele unor astfel de situaţii. De la ora 23.30, la TVR 1 şi TVR+.

Emisiunea realizată se va numi "Anchetele comisarului Antonescu". Programul va fi în grilă în fiecare vineri, de la ora 23.30, timp de o jumătate de oră.

Plecând de la cazuri reale, emisiunea îşi propune o dezbatere a cauzelor şi a consecinţelor comiterii unei infracţiuni, iar accentul va fi pus atât pe aspectul educaţional, cât şi pe consecinţele sociale ale unei infracţiuni, din perspectiva victimei, a autorului, dar şi a societăţii, datoare faţă de toţi cei implicaţi în actul de justiţie.

În fiecare ediţie, comisarul Dan Antonescu va prezenta un reportaj pornind de la un caz mai vechi, adus în actualitate. Reportajul va reuni mai multe perspective: a victimei, a anchetatorilor, a autorului şi a societăţii şi va conţine imagini de la cercetarea locului faptei, imagini de la instanţă, reconstituire, declaraţii filmate. Apoi comisarul Antonescu va face analiza situaţiei concrete şi a impactului social al acesteia, fiind formulate recomandările pentru telespectatori.

La prima ediţie a Anchetelor comisarului Antonescu, prezentatorul deschide dosarul unuia dintre cei mai sadici criminali în viaţă: Toma Gheorghe. A omorât nu mai puţin de 5 oameni. Din cei 74 de ani ai săi, 34 i-a petrecut în puşcărie. Mai are 5 ani de executat din ultima pedeapsă, dar aşteaptă cu nerăbdare eliberarea pentru a-şi duce la îndeplinire ultima dorinţă: vrea să rămână singurul în viaţă din familia sa.

Cu o activitate de 17 ani în poliție, Dan Antonescu a fost Șef al Serviciului Omoruri, iar în prezent este pensionat. A realizat emisiunea Investigatorii, la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Hrebenciuc: Am stat și la Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel