Hrebenciuc: Am stat și la Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a fost scos vineri din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu.

Viorel Hrebenciuc a spus, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, că în cele aproape cinci luni de arest a stat în mai multe penitenciare, între care "Penitenciarul Coldea".

Fostul deputat PSD a spus că în cele aproape cinci luni de când este în arest preventiv a trecut prin trei penitenciare: "A fost o experienţă la mai multe penitenciare, printre care şi Penitenciarul Coldea, pardon, Codlea".

Viorel Hrebenciuc a ţinut să precizeze că nu i se poate imputa un prejudiciu adus statului român, lucru admis chiar şi de către procurori. "Aţi vorbit în permanenţă despre un dosar în care există un prejudiciu de 300 milioane de euro. În acest dosar nu există niciun leu prejudiciu pentru statul român. În rechizitoriu se menţionează clar că nu există prejudiciu", a spus Viorel Hrebenciuc.

Întrebat dacă regeretă că l-a implicat pe fiul său, Andrei, în acest scandal. "Fiul meu nu are nicio vină în acest dosar", a replicat Viorel Hrebenciuc. Acesta a negat că ar fi făcut vreun denunţ împotriva altor persoane. "Dacă făceam denunţuri, eram demult acasă", a mai spus fostul demnitar, scrie România TV.

VEZI ȘI: Mircea Geoană, reacție la acuzațiile lui Viorel Hrebenciuc: Aduce doar acuze, fără a prezenta nicio minimă dovadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel