Anchetă după concertul lui Vladimir Putin. Rușii TRIȘTI ar fi vânați de serviciile ruse

După concertul lui Vladimir Putin, serviciile secrete ruse ar fi deschis o anchetă.

Vorbim despre concertul uriaș al lui Vladimir Putin, din Moscova. Autoritățile ar fi început să analizeze imaginile cu rușii care nu s-au bucurat corespunzător la acest eveniment, transmite Realitatea Plus. Mai exact, serviciile secrete ruse ar face verificări pentru a-i găsi pe cei care nu au mimat entuziasmul la acest concert. De altfel, pe imagini apar oameni cu fețe împietrite, susține presa internațională, iar imediat după discursul lui Vladimir Putin aceștia au început să golească rapid stadionul.

Se pare că acum autoritățile ruse au de gând să analizeze filmările de la concert secundă cu secundă pentru stabili dacă rușii de acolo erau entuziasmați, la fel cum Vladimir Putin a încercat să ofere întregii populații această imagine a bucuriei de la eveniment. Ce se va întâmpla cu acești oameni, atunci când vor fi găsiți, nu se știe. Tot presa internațională susține că imaginile de la acest concert au fost trucate. Potrivit acestora, o parte din imaginile difuzate sunt vechi. Jurnaliștii ucraineni au descoperit că anumite imagini din acest spectacol ar fi fost filmate în urmă cu un an, la un alt eveniment organizat pe același stadion. Reamintim că aproximativ 90 de mii de ruși s-au adunat vineri, 18 martie, pe cel mai mare stadion din Moscova pentru a aniversa anexarea Crimeei.

Vladimir Putin, discurs halucinant. A vorbit despre creștinism în ”operațiunea militară din Donbas”

Președintele rus, Vladimir Putin, a venit în mijlocul mulțimii vineri, apariție discutabilă însă. Unii spun că mesajul a fost înregistrat și suprapus, alții spun că televiziunea care transmitea a fost atacată cibernetic, așa explicându-se unele ”erori” de difuzare. 

Iată ce a declarat președintele rus, cu o atitudine nonșalantă față de drama din Ucraina: 

- A elibera oamenii de suferințe, de genocid este principalul motiv și scopul operațiunii militare pe care noi am început-o în Donbas și în Ucraina.

- Acesta este scopul și aici mie îmi vin în cap niște vorbe cunoscute: Nu este mai multă iubire ca atunci când cineva își dă sufletul pentru prietenii săi. Noi vedem cum, în mod eroic, luptă băieții noștri în această operațiune militară. Aceste cuvinte din Sfânta Scriptură sunt hrană sfântă pentru creștini, (...) o comoară universală pentru toți reprezentanții Rusiei, pentru toate naționalitățile Rusiei și anume pentru poporul nostru, în primul rând pentru poporul nostru, dar totul se reduce la fapte, la valorile universale pentru toți oamenii, de toate confesiunile din Rusia, pentru oamenii noștri în special.  Confirmarea acestui lucru este modul în care luptă băieții noștri în această operațiune militară, umăr la umăr. Se ajută, se susțin unul pe altul, iar dacă trebuie, atunci, ca pe un frate de sânge, îl acoperă cu trupul său de gloanțele de pe câmpul de luptă. Așa ceva nu am văzut demult.

- Spun aceste lucruri gândindu-mă la Biblie, nu există dragoste mai mare decât dacă cineva își dă sufletul pentru poporul lui și putem vedea faptele eroice ale oamenilor noștri în această operațiune. 

Cântăreții au interpretat piese despre război, cu ”Z” pe haine. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel