Ancheta asasinării lui Adrian Kreiner. Ministrul Cătălin Predoiu, despre semnalul dat: Vor fi prinși oriunde merg

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a făcut declarații cu privire la ancheta care s-a desfășurat în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

„S-a lucrat intens într-un colectiv extins și aș vrea să mulțumesc tuturor polițiștilor care au colaborat la rezolvarea acestui caz, inclusiv cooperare pe orizontală aici în țară cu privire la instituții dar și cu parteneri externi. În sine, rezolvarea acestui caz este un mesaj către orice cetățean care și-ar pune în gând să mai încalce legea în felul acesta atât de grav, cu speranța că poate scăpa prin fuga din țară, vor fi prinși oriunde merg, mai devreme sau mai târziu.

Cu privire la dificultățile procedurale cred că este o situație asupra căreia merită să se aplece Consiliul Superior al Magistraturii, dar aici sunt proceduri specifice pe care le pot declanșa, ori hotărî să o facă sau să nu o facă, depinde de ce informații au.

În final s-au făcut toate procedurile legale, a fost respectată legea și acțiunea polițiștilor a fost încununată de succes”, a declarat ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, în direct la România TV.

Ministerul de Interne, efort axat pe îndemânare și cunoștințe

„Indiferent cât de mult s-a colaborat, s-a lucrat în echipă, în perspectivă, fără dotarea Poliției Române și nu numai a Poliției, vorbesc de Jandarmerie, Poliția de Frontieră și așa mai departe, toate armele Ministerului, fără dotări, fără salarizări, fără echipamente, fără tot ce are nevoie un polițist la dispoziție, nu poate face performanță pe termen lung, practic, efortul acum semnificativ este în cea mai mare măsură axat pe îndemânarea și pe cunoștințele profesionale și efortul polițiștilor care ar trebui să dispună și de alte mijloace logistice la dispoziție”, a mai declarat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel