ANAF anunță controale de AMPLOARE

 Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Bogdan-Nicolae Stan, a anunţat, miercuri că în perioada imediat următoare vor fi dispuse acţiuni specifice de verificare şi control la nivel naţional în vederea reducerii nivelului de contrabandă cu ţigarete. 

Preşedintele instituţiei s-a întâlnit cu reprezentanţii companiilor producătoare de ţigarete din România, principala temă a dezbaterii fiind aplicarea prevederilor Legii nr. 201/2016, privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe. 


"În acest sens, preşedintele ANAF a menţionat că administraţia fiscală şi vamală, prin structurile de la nivel central, regional şi local, va dispune acţiuni specifice de informare şi îndrumare a cetăţenilor şi mediului de afaceri referitoare la necesitatea respectării obligaţiei de comercializare a ţigaretelor şi produselor din tutun care sunt produse în conformitate cu noile reglementări legale ce urmează să intre în vigoare începând cu data de 20.05.2017. În acelaşi context, în perioada imediat următoare, vor fi dispuse acţiuni specifice de verificare şi control la nivel naţional, organizate de Direcţia Generală a Vămilor, cu sprijinul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, cu scopul de reducere a nivelului de contrabandă cu ţigarete", se spune în comunicatul ANAF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel