Ana Morodan: Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită/ Gelu Duminică: Avea sufletul praștie. ”Contesa” era, mai mult decât se crede, singură

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost oprită în trafic la distanță de 7 ore. Sociologul Gelu Duminică a vorbit despre aceasta și momentul în care a cunoscut-o. 

Contesa digitală Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale după ce a fost prinsă de polițiști băută la volan și sub influența substanțelor psihoactive. Se pare că influencerița urmărită de jumătate de milion de internauți nu a oprit la semnalul agenților de poliție, moment în care ar fi acroșat două mașini. Ulterior, ea ar fi refuzat și să fie supusă testelor pentru alcool și droguri. Șapte ore mai târziu, a fost depistată în trafic, deși avea permisul suspendat, iar, la testarea cu etilotestul, s-a constatat că vedeta avea alcool în sânge, conform informațiilor vehiculate. ”Servesc somnifere care sunt pe rețetă” s-a apărat Ana Morodan. 

Într-un mesaj pe Facebook, publicat astăzi, Ana Morodan le-a transmis celor care o urmăresc să nu facă ca ea. Printre altele, ea a scris: ”Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră, nu merită. (...) Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”. 

”Am cunoscut-o pe Ana Morodan acum vreo doi ani într-un eveniment organizat de BIZ și am văzut o femeie cu sufletul praștie care poza în divă. A vorbit mult despre depresiile ei și cum se afundă în muncă. Într-o discuție pe care am avut-o cu o prietenă chiar după prezentarea ei, am spus că mi-e puțin milă de ea și că se vede că la un moment dat va ceda sub presiunea celor din jur și mai ales sub ”biciul” pe care ea însăși îl folosește împotriva ei.

Ieri, eu am văzut cum arată un om al cărui suflet face implozie. Și cum inconștiența te poate acapara atunci când dependențele întreținute de cei din jur pun stăpânire pe tine. Azi văd cum mulți dintre cei care o ”idolatrizau” până ieri o atacă furibund.

”Poate deveni punctul din care poate începe ”salvarea” sa...”

Ana a greșit teribil, și asta a spus și ea. Va plăti pentru asta (și economic, și legal) și bine că nu a suferit nimeni din cauza acțiunilor ei. Însă eu mă uit la cei din jurul ei, care au ”mâncat” din celebritatea ei ca la niște complici și tăinuitori. Pentru că știau de labilitățile ei emoționale și au preferat să ”mănânce” în continuare fără a se gândi la omul care este. Și nici la sufletul ei. Au ”mâncat” fără milă până nu a mai rămas mai nimic.

Am auzit-o o singură dată vorbind și cred că am văzut-o de două ori în viața mea. Nu este genul meu de influencer și nici nu am colaborat vreodată. Însă era evident, pentru oricine avea ochi să vadă, că la un moment dat va ceda. Sper ca Ana să înțeleagă ce a adus-o aici, cine îi este aproape, ce trebuie să facă și mai ales ce trebuie să învețe din ce i s-a întâmplat. Pentru că în spatele ”contesei” nu era decât o femeie speriată și, mai mult decât se crede, singură. În rest, eu nu o judec! A greșit și va plăti! Eu sper să spun femeii Ana Morodan că îi sunt alături și că, dacă pot s-o ajut în vreun fel, o voi face! Și că tot ce i se întâmplă poate deveni punctul din care poate începe ”salvarea” sa...” a scris sociologul Gelu Duminică, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel