Ana Birchall despre cazul Dragnea: Ministrul Justiției nu are nici o preogativă în a acorda anumite recompense

Facebook
Facebook

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a cerut directorului Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor o informare de urgenţă privind ziua liberă de care ar fi beneficiat Liviu Dragnea joi. Şeful ANP a declanşat, la rându-i, verificări la Penitenciarul Rahova.

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, aflată la CSM, a declarat că a vorbit cu directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor căruia i-a solicitat o informare completă în regim de urgenţă.


Această solicitare vizează mult mediatizata învoire din penitenciar a lui Liviu Dragnea.Acest lucru readuce în atenția opiniei publice seria dosarelor în care este vizat fostul lider al PSD. Dacă se dovedește că Dragnea a ieșit ilegal din închisoare, acest fapt ar putea să îi creeze probleme la eliberarea condiționată, au dezvăluit surse judiciare.


În urma acestei solicitări, directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus, la rândul său, verificări la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat definitiv, pe 27 mai, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Ministrul Justiției nu face parte din nici o comisie care acordă recompense

Ana Birchall a fost întrebată dacă are vreo legătură cu permisia obținută de Liviu Dragnea.Aceasta a răspuns înaintea ședinței de la CSM că, după cum se știe din lege și regulamente, ministrul Justiției nu are nici o prerogativă și nici nu face parte din vreo comisie care să acorde recompense.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel