AMENZI RATB. ATENȚIE dacă circuli cu autobuzul pe 11 mai

Transport public
Transport public

AMENZI RATB. ATENȚIE dacă circuli cu autobuzul vineri, pe 11 mai! În rândurile de mai jos, aflați de ce nu veți fi amendați.

AMENZI RATB: Sistemul Automat de Taxare (SAT) care asigură încasarea contravalorii călătoriilor în mijloacele de transport ale RATB prezintă unele probleme tehnice pe platforma online și la validarea plății cu portofel electronic.

AMENZI RATB: Specialiștii care administrează SAT lucrează pentru identificarea cauzelor și remedierea urgentă a situației.

AMENZI RATB: RATB a luat măsuri ca angajații însărcinați cu verificarea titlurilor de călătorie să nu aplice sancțiuni în astfel de cazuri.

VEZI ȘI:  The Humans, eșec. Chilian: Nu știu la ce fel de Eurovision te uiți

AMENZI RATB: Dacă aveți probleme vă puteți adresa pe mail la [email protected], precum și prin poștă sau direct la sediul Regiei din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, București.

AMENZI RATB: "Regretăm situația apărută și îi informăm pe cei afectați de aceste disfuncționalități că pot recupera diferența dintre tariful de călătorie și suma dedusă în mod eronat de sistemul electronic solicitând acest lucru în scris, prin email la [email protected], precum și prin poștă sau direct la sediul Regiei din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, București", a transmis RATB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel