EXCLUSIV  The Humans, eșec. Chilian: Nu știu la ce fel de Eurovision te uiți

The Humans, eșec istoric. Chilian: Nu știu la ce fel de Eurovision te uiți!
The Humans, eșec istoric. Chilian: Nu știu la ce fel de Eurovision te uiți!

The Humans a ratat, joi seară, calificarea în finala Eurovision 2018. 

De fapt, și participarea la etapa națională a fost contestată. Era clar că nu vom obține un loc fruntaș în marea finală Eurovision de la Lisabona, dar nimeni nu cred că se gândea că România va primi o asemenea lovitură. În februarie 2018, DC News lansa un sondaj cu întrebarea "A meritat THE HUMANS să câștige Eurovision România?", publicul nostru răspunzând după cum urmează:

DA 34,54% (1883)

NU 65,44% (3568). Așadar, după acest rezultat, era evident că participarea trupei The Humans nu era privită cu ochi buni de majoritatea românilor.

(w670) The Humans

Florin Chilian, interviu

Am stat de vorbă cu Florin Chilian, artistul recent premiat în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Galei Premiilor Muzicale Radio România, pentru a vedea de ce The Humans a ratat calificarea în finala Eurovision.

"Nu este nicio mirare. Coregrafie și costume tip cămașa de forță sau salopetă deratizare... O voce interesantă, dar o piesă care a lipsit cu desăvârșire. Platitudine, nimic special, inspirații din mai multe piese asamblate pe fugă... Nicio strălucire, nicio idee mai de Doamne ajută... emoție gen cărămidă, lipsă totală de personalitate muzicală, un ghiveci", a spus Florin Chilian pentru DC News.

"Iartă-mă, dar nu am putut urmări mai mult de un minut din show-ul nostru. Un nimic mascat, farduri triste și seci pe o realitate muzicală românească ce ne caracterizează perfect. Se fură greșit, se copiază prost, se produce și mai prost, se "cântă" aiuristic, dar se premiază. Nimic personal, nimic care să ne individualizeze muzical. O tristețe. Cred că România, odată cu aranjamentul nefericit care nu l-a trimis la Eurovizion pe domnul Laurențiu Cazan cu 'Say something' a intrat în era hologramelor prost și netalentat realizate, a nimicului cu sclipici ieftin. De aici nu mai ieșim niciodată! Desigur că juriul, sistemul de selecție, organizatorii, echipa de producție au și aceștia un "merit" în performanța obținută", ne-a mai zis îndrăgitul artist.

The Humans, un rezultat rușinos

Întrebat dacă nu este cam rușinos că, după atâția ani de concurs, nu ne reprezintă nimeni în finala Eurovision, Florin Chilian a spus: "Nu știu la ce fel de Eurovision te uiți tu de atâta vreme, dar... ani de zile chiar nu am fost reprezentați. Acum este doar o oglindă pusă să reflete realitatea anilor trecuți, realitatea une "industrii" muzicale, dar de profil românești în care premiem furtul și lipsa de personalitate muzicală, de talent, inspirație și caractere. Doamne ferește să avem așa ceva! Pe scurt: Bravo România!".

Membrii trupei The Humans le-au mulțumit fanilor pentru susținere și au promis că "nu se opresc aici".

În finala Eurovision 2018 s-au calificat reprezentanţii următoarelor ţări: Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda.

VEZI ȘI: The Humans, OUT de la Eurovision. Trăistariu, acuzații DURE

Artiştii calificaţi în urma Semifinalei 2 se vor alătura în finala de sâmbătă reprezentanţilor primelor 10 ţări alese marţi noaptea, de către juriul de specialitate şi public, anume: Albania - Eugent Bushpepa, cu "Mall", Austria - Cesár Sampson, cu "Nobody But You", Bulgaria- EQUINOX, cu "Bones", Cipru - Eleni Foureira, cu "Fuego", Republica Cehă - Mikolas Josef, cu "Lie To Me", Estonia - Elina Nechayeva, cu "La Forza", Finlanda - Saara Aalto, cu "Monsters", Irlanda - Ryan O'Shaughnessy, cu "Together", Israel - Netta, cu "Toy" şi Lituania - Ieva Zasimauskaite, cu "When We're Old".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel