Un bărbat bolnav psihic, care amenința pe facebook, INTERNAT de urgență

Psihiatrie
Psihiatrie

 Bărbatul din Morteni, judeţul Dâmboviţa, care posta ameninţări pe Facebook a fost internat la Psihiatrie, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa.  

Bărbatul a fost reţinut de Poliţie acum două zile pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a postat ameninţări pe reţeaua de socializare inclusiv la adresa unor copii. 

Împotriva bărbatului din Morteni, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost dispusă măsura internării medicale provizorii nevoluntară până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa. 

Nu îi cunoștea 

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător. 

Potrivit vecinilor bărbatului, se pare că bărbatul nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia. Conform vecinilor, acesta ar suferi de o boală psihică, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel