Portugalia: Șofer de ambulanță, amendat pentru că a oprit pe autostradă să reanimeze o pacientă

Un șofer de ambulanță, care a oprit pe marginea unei autostrăzi pentru ca medicii să reanimeze o pacientă, a fost amendat pentru că a încălcat codul rutier. 

Şoferul unei ambulanţe a primit o amendă de 120 de euro de la jandarmi pentru că a oprit pe marginea unei autostrăzi din apropiere de Lisabona, stîrnind indignarea internauților.

Potrivit AFP, ambulanţa, aflată în serviciul pompierilor din Obidos, transporta marţi o femeie care suferise un infarct, spre un spital din Lisabona, când starea pacientei s-a agravat brusc, scrie Mediafax.

Șoferul ambulanței a oprit pe marginea autostrăzii, pentru a permite echipei medicală să-i acorde îngrijiri de urgenţă. Din păcate, femeia a decedat.

Alertaţi de ambulanţieri pentru a constata decesul, jandarmii "l-au sancţionat pe şofer pentru că a încălcat codul rutier staţionând în loc nepermis, fără a ţine cont de circumstanţele" dramei, a afirmat comandantul pompierilor din Obidos, Carlos Silva.

Şoferul a achitat imediat amenda, însă în faţa criticilor generate de acest incident pe Internet, jandarmii au recunoscut a doua zi că au comis o eroare şi au anulat amenda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel