Ambasadorul Rusiei: Băsescu este exclus din discuția referitoare la scutul antirachetă

rusia
rusia

Oleg Malghinov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti,  a declarat, în emisiunea "După 20 de ani"de  la ProTV, că "în legătură cu Deveselu, discuţia este între Rusia şi SUA", el afirmând şi că "preşedintele Băsescu nu a primit nicio invitaţie din partea preşedintelui Putin".

"Preşedintele Băsescu nu a primit nicio invitaţie din partea preşedintelui Putin", a declarat ambasadorul Federației Ruse la București, referindu-se la relațiile politice. În privinţă influenţei americane sub care se găseşte acum România, ambasadorul menţionează că românii sunt cei care trebuie să stabilească dacă sunt sub influenţa americană sau rusă.

 În legătură cu Deveselu, discuţia este între Rusia şi SUA!", a declarat Malghinov, citat de ProTV.

 Ambasadorul rus a invitat cu această ocazie investitorii români să facă bani în Rusia. "În domeniul producţiei de mobilă, în domeniul prelucrării sau fabricaţiei de produse alimentare, românii au experienţă", a declarat Oleg Malghinov, citat de ProTV.

 Despre cazul cetăţeanului rus depistat pe aeroport cu documente clasificate despre zăcăminte şi metale rare din zonă Moldova Noua, cercetat acum de DIICOT cu interdicţia clară de a părăsi România, a fost îndelung discutat în cadrul emisiunii. Ambasadorul Oleg Malginov menţionează că va avea o întâlnire cu această persoană în viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel