Ambasada Ungariei, evacuată în urma unei amenințări cu bombă

Ambasada Ungariei din Bucureşti a fost evacuată, duminică,  în urma unei ameninţări cu bombă. Pirotehniştii SRI şi pompierii ISU s-au deplasat la sediul  Ambasadei Ungariei, aflat pe strada Jean-Louis Calderon, în apropierea Înaltei Curţi deCasaţie şi Justiţie.

Update, 12,55:

După circa o oră de la evacuarea ambasadei, pirotehniștii au declarat că alarma a fost falsă.

O echipă de intervenţie de la Brigada Antiteroristă şi mai mulţi pirotehnişti s-au deplasat la Ambasada Ungariei din Capitală, pentru a face verificări în urma unei ameninţări cu bombă care a fost primită duminică, înainte de ora 12.00.

Această amenințare cu bombă poate avea legătură cu decizia Ungariei de a-l extrăda în Azerbaidjan pe un militar care a ucis un armean.

 Ieri, în faţa consulatului ungar din Erevan, manifestanţii au incendiat un steag al Ungariei şi au aruncat cu ouă şi roşii spre clădirea consulatului, acuzând Budapesta că a încheiat cu Azerbaidjanul - inamic al Armeniei - un acord prin care profită de resursele energetice.

 Armenia a anunţat, vineri, suspendarea relaţiilor diplomatice cu Ungaria, preşedintele Serge Sarkisian acuzând Budapesta că a comis "o eroare gravă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel