Urmărește emisiunea live


Ambasada Suediei, glumă după incidentul cu elicopterul în Piaţa Aviatorilor

Foto: Somchai Kongkamsri - Pexels
Foto: Somchai Kongkamsri - Pexels

Întrebare a Aambasadei Suediei după ce un elicopter militar a aterizat forţat în Bucureşti.

"Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?", au scris cei de la Ambasada Suediei la Bucureşti pe pagina oficială de Facebook. 

Citeşte şi: Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București / FOTO - VIDEO

 

Reamintim că un elicopter militar defect a aterizat de urgenţă, joi dimineață, în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Bucureşti. Elicopterul ar fi avut o defecţiune tehnică şi pilotul a fost nevoit să aterizeze în zona Charles de Gaulle din București. Poliţiştii rutieri au intervenit pentru dirijarea traficului. Mai mult, doi stâlpi au fost rupți și au căzut pe șosea. Şoferilor nu le-a venit să creadă atunci când lângă ei, în sensul giratoriu, a aterizat aparatul de zbor.

Elicopterul este un aparat Black Hawk și participa la antrenamentul pentru Ziua Aviației Române. Aparatul de zbor a trecut foarte aproape de statuia Aviatorilor și de clădirile din zonă. 

Elicopter militar american aterizat în câmp. Niște români i-au întrebat dacă le trebuie gaz 

În luna mai a acestui an, un alt elicopter militar a aterizat pe câmp a atras atenția unor români care se aflau în zonă cu mașina. Aceștia i-au întrebat pe piloții elicopterului dacă au nevoie de gaz ori de benzină.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 25 mai, în Pecineaga, județul Constanța, un elicopter militar american fiind nevoit să aterizeze pe un câmp de la marginea comunei.

În acest moment nu se știu motivele pentru care elicopterul, model AH-64 Apache, a fost nevoit să aterizeze pe terenul agricol, chiar în apropierea drumului județean care duce în comuna Pecineaga. 

Primarul comunei, Stan Niculae, spune că nu au avut loc incidente neplăcute, nu a fost nimeni rănit și niciunul dintre localnici nu a suferit pagube materiale.

Incidentul a fost filmat de cei care treceau pe drumul județean, fiind chiar luat în râs de către unii dintre participanții la trafic, care i-au întrebat pe militarii americani desemnați să păzească aparatul daca nu cumva au rămas fără benzină și au nevoie de combustibil, precizează CTNews. Printre frazele adresate de români, în înregistrare se pot auzi: You need gas? Aveți nevoie de benzină?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel