Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Ambasada Germaniei, concurs cu premii pentru jurnaliști

DCNews Team / 24 feb 2016 / 11:55

Ambasada Germaniei la Bucureşti va acorda în anul 2016 două premii pentru mass-media, intitulate „O privire asupra Germaniei” şi „Istoria şi prezentul minorităţii germane din România”.
Prin intermediul celor două premii pentru mass-media vor fi distinse creaţii publicistice remarcabile din presa românească – fie din cotidiane, săptămânale, în mass-media regională şi supraregională, în presa scrisă, online sau la radio şi televiziune – care contribuie la o cunoaştere aprofundată a Republicii Federale Germania (premiul „O privire asupra Germaniei”) respectiv a minorităţii germane din România (premiul „Istoria şi prezentul minorităţii germane din România”).
Sunt eligibili jurnaliştii profesionişti (liber-profesionişti sau angajaţi), cu domiciliul principal în România. Fiecare autor poate participa cu câte 1 articol sau emisiune la fiecare dintre cele două premii pentru mass-media. Sunt excluse contribuţii cu conţinut explicit publicitar.


Lucrările participante trebuie să fi fost publicate/difuzate în intervalul 01.04.2015 - 31.03.2016 şi pot fi trimise în format electronic la p[email protected], cu subiectul: Premiul pentru mass-media 2016. Data limită de participare: 03.04.2016. Lucrările participante la concurs vor fi trimise în format PDF (în cazul articolelor din presa scrisă), respectiv sub formă de link (în cazul creaţiilor jurnalistice pentru radio, televiziune sau online). Acestea vor fi însoţite de CV-ul autorului, respectiv de CV-urile autorilor, în format PDF. În prima zi lucrătoare de la primirea lucrării dumneavoastră, veţi primi o confirmare de primire prin e-mail. Vor fi luate în considerare atât proiectele trimise personal cât şi cele nominalizate de către terţi.


Premiile constau în bani, fiecare a câte 500 de euro. În plus, câştigătorului premiului „O privire asupra Germaniei” i se acordă şi o călătorie de trei zile în Germania (biletul de avion şi două nopţi de cazare) iar câştigătorului premiului „Istoria şi prezentul minorităţii germane din România” un sejur de trei zile (cheltuieli de transport şi două nopţi de cazare) într-un loc semnificativ pentru minoritatea germană din România. Scopul acestor deplasări este de a aprofunda în continuare cunoştinţele despre Republica Federală Germania, respectiv pentru minoritatea germană din România.
Pentru întrebări vă puteţi adresa Secţiei de presă şi relaţii publice din cadrul Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucureşti (e-mail: [email protected], Tel.: 021 - 202 98 31).

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy