"Am învățat târziu că totul se întâmplă cu un scop". Alex Bogdan, momentul care i-a dat viața peste cap: "Știam că e finalul de cursă pentru mine"

Sursa foto: Facebook Alex Bogdan
Sursa foto: Facebook Alex Bogdan

Actorul Alex Bogdan, care joacă în comedia "Tati part-time", a vorbit despre un moment greu din viața lui, în care a ajuns să se simtă pierdut, fără nicio direcție. Nici nu se gândea la actorie.

"Am învățat târziu în viață că totul se întâmplă cu un scop. La momentul acela, am crezut că viața mea se sfârșește. Ani de zile de antrenamente dure aruncați la gunoi. Nu m-am încălzit cum trebuie înaintea unei probe și am făcut o ruptură de mușchi. Am făcut tot felul de tratamente, masaje, băi cu nămol și, până la urmă, m-am reparat. Dar la cap n-am reușit să mă repar, așa că n-am mai fost la capacitatea mea maximă.

Știam că e finalul de cursă pentru mine și chiar eram panicat, pentru că nu știam ce să fac mai departe. Nu excelam la școală, nu prea aveam pasiuni. Atletismul era viața mea. Dar cred că m-a ajutat mult că eram foarte șugubăț, așa că a devenit limpede că trebuie să mă îndrept către actorie. De acolo, e istorie", a povestit Alex Bogdan pentru viva.ro.

Vezi și:  Eva Măruță, făcută "praf" pentru rolul din "Tati part-time". Dacă ar fi reacționat așa și americanii la Macaulay Culkin după "Singur acasă"... 

"Am un înger care mă ghidează când sunt pierdut"

"Nici acum nu știu clar dacă actoria este calea, încerc să mă conving cu fiecare proiect. Când eram mic, habar n-aveam de nimic. Stăteam toată ziua pe stadion, visam să fiu campion olimpic, să merg la
Mondiale, să arunc cu sulița în lună. Visam mult prea mult. N-am avut o gândire rațională prea dezvoltată. Am un înger care mă ghidează când sunt pierdut. Și acel înger este instinctul. Lui îi datorez tot", a mărturisit actorul.

"Lumea consideră că sunt extrem de limitat cred"

"Mi-ar plăcea să fac un rol care să șocheze pe toată lumea. Să se mire toți de cum am putut să fac așa ceva. Lumea consideră că sunt extrem de limitat cred, că știu comedie și atât. Am nevoie de cineva curajos și nebun ca mine, să mă arunce într-un proiect important, să-mi pun viața pe tavă, tot ce simt eu și simt foarte mult. Vreau să contez pentru industria în care sunt, pentru public și mai ales pentru mine. Încă aștept momentul ăsta și sper să vină cât mai mult, ca să nu mă duc la mănăstire", a spus Alex Bogdan, glumind spre final.

Vezi și:  "Are deja aere și figuri de mega-star!" Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale după lansarea filmului "Tati part-time" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel