Alunecare de teren pe AUTOSTRADA A1

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O alunecare de teren afectează traficul în judeţul Timiş, în zona autostrăzii A1. 

O alunecare de teren s-a produs, joi, în proximitatea părţii carosabile a autostrăzii A1, în zona localităţii Orţişoara, din cauza precipitaţiilor abundente, lucrările de remediere urmând să dureze trei-patru ore, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Alina Sabou.

Reprezentanţii Biroului Poliţiei Autostradă (BPA) A1 Deva-Nădlag au precizat că intervenţiile sunt în derulare, dar traficul rămâne încă restricţionat.

"Este vorba despre o porţiune de doi-trei metri din autostradă, care a fost afectată. Traficul este încă restricţionat şi se circulă doar pe banda a doua a sensurilor de mers. Se lucrează, sunt acolo şi reprezentanţi ai ISU şi de la Drumuri", au afirmat reprezentaţii BPA A1 Deva-Nădlag. Alunecarea de teren a condus la acumularea de apă şi pământ pe suprafaţa de rulare, ceea ce face să se circule îngreunat, doar pe a doua bandă pe fiecare sens de mers.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel