Alternativa pentru Demnitate Națională(ADN), noul partid al lui Cătălin Ivan

Dan Carp / 13 oct 2018 / 12:42 Salveaza PDF Comentarii
Parlament
Descriere foto: Parlament

Cătălin Ivan a anunțat astăzi numele partidului pe care îl fondează. Este vorba despre ADN- "Alternativa pentru Demnitate Națională".  

Cătălin Ivan a lansat noul partid politic astăzi la Iași. 

"Folosim cele mai noi tehnologii pentru a crea un nou tip de construție politică, un nou tip de partid politic. I-aș spune mai degrabă anti partid politic pentru că tot ce are în interior este în contrast cu felul în care funcționează un partid politic clasic. Este și normal să fie așa. Vorbim despre o antiteză între astăzi și ce se întâmpla acum un secol și jumătate. Contrasul este firesc," a spus astăzi Cătălin Ivan, la lansarea partidului ADN.

 (w670)

De și-a făcut un nou partid? 

"În acest moment, când mai bine de 80 de procente dintre români spun că nu mai au încredere în partidele politice, când scena politică românească este zguduită de scandaluri și când România se îndepărtează tot mai mult de obiectivele ei esențiale, interne și internaționale, noi vă propunem un model nou de organizație politică, bazată pe competență, transparență în finanțarea activităților sale, în evaluarea și promovarea membrilor, precum și în luarea deciziilor," este anunțul lui Cătălin Ivan, anterior lansării de astăzi

Cum va funcțion? 

"Doar o astfel de abordare interactivă între formațiunea politică și votant, ușor de verificat, imposibil de modificat, folosind blockchain și alte tehnologii IT, poate garanta o relație corectă, predictibilă, între alegători și aleși. Propunem cel mai performant, transparent și obiectiv mecanism de selecție și promovare a membrilor de partid." mai susține mesajul transmis.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26