ALT VIDEO devastator cu o profesoară: O moldoveancă din ASE mi-a pus otravă în congelator

O profesoară de la ASE a fost înregistrată de studenți în care susținea că ”asta fac moldovencele”, după ce a acuzat că i s-au furat obiecte din casă și i s-a pus otravă în congelator. 

Profesoara S.M. de la ASE le-a spus studenților: ”Ei au primit o mașină cadou de 25.000 de euro, când o moldoveancă din ASE, pe nume Pescariu, puteți să intrați și poate o și identificăm pe aia, a intrat în casă și mi-a furat niște cursuri și probe și mi-a pus otravă în congelator. Eu am probe, dragule, nu vorbesc aiurea! Ce face poliția, poliția îi păzește pe ei. Păi da ce, aveți impresia că glumesc. Da, uite asta fac SF moldovencele. Sunt foarte bine organizați. Ce, nu știți că ASE are securism? Asta este, ce să spun, deci eu nu mint. Am avut probe în altarul unei biserici în Ardeal, s-a dus și a furat de acolo. Au mai luat probe din chilia unui stareț, de la o mănăstire.”

Afirmațiile profesoarei au continuat în aceeași notă: 

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a spus despre respectiva profesoară că nu este prima oară când are astfel de ieșiri, a mai avut și anul trecut, la deschiderea universitară în 2019, când a avut un limbaj nu tocmai potrivit la adresa președintelui Senatului de atunci, Pavel Năstase. După acea ieșire, a fost formată o comisie de disciplină și a fost făcută și o plângere la comisia de etică. S-a luat decizia, în urma acelui moment, ca profesoara să primească ajutor specializat, la Medicina Muncii, unde a fost chemată de trei ori până acum, dar nu s-a prezentat. După afirmațiile din video de mai sus, rectorul ASE a anunțat că profesoara este convocată luni în fața comisiei pentru a da explicații despre cele spuse și se va decide în cauză. 

În urmă cu o zi, o altă profesoară a ajuns în spațiul public cu afirmații incredibile: Profesoară de la UMF, comportament CIUDAT. Studenții, gest DISPERAT, dialog HALUCINANT: Vreau să aud dacă s-a REȚINUT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel