Profesoară de la UMF, comportament CIUDAT. Studenții, gest DISPERAT, dialog HALUCINANT: Vreau să aud dacă s-a REȚINUT!

Un caz ciudat de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti a ajuns în mediul online. Studenţii din anul I au fost puşi la punct de o profesoară într-un mod bizar.

Profesoara le-a făcut tinerilor un proces de morală chiar în timpul unei lucrări practice, explicându-le pe un ton autoritar cum să i se adreseze.

Disperaţi de comportamentul profesoarei, studenții au făcut o plângere pe care au transmis-o Rectoratului. Nemulţumirile ar fi început de multă vreme, doar că lucrarea practică din această săptămână a pus capac.

Le-a cerut studenților să-i cânte de ziua onomastică... și asta nu a fost tot

Totul a plecat după ce doamna doctor le-a cerut studenţilor să-i cânte în cor, pe platforma online, o melodie de ziua onomastică. Acesta a fost un lucru minor, dar ce a urmat este incredibil.

La jumătatea lucrării practice, profesoara a renunțat să mai predea, prezentându-le studenţilor un web-inar organizat de Institutul Victor Babeș. Doar că pe fundal se auzea tot cadrul didactic, care vorbea cu sine însuşi la persoana a treia.

La un moment dat, bobocii i-au comunicat profesoarei ca nu aud nimic, iar de aici a început o adevărată dezbatere despre respectul şi stima pe care profesoara ar trebui să o primească.

Dialog halucinant între profesoară și studenți

”Deci, vă pretind din acest moment celor două grupe sau cel puţin celor care nu vor să... să se înjosească... să mă numiţi Doamna Doctor Mădălina Adam! Vreau să aud dacă s-a reţinut”, a spus profesoara.

Aceasta a luat apoi studenţii rând pe rând, ca sa fie sigură că au înţeles toţi.

Profesoară: Tu mamei tale îi spui aşa, sau cum vrei tu să îmi spui mie de aici înainte?

Studentă: Doamna doctor Mădălina Adam.

Profesoară: Nu! Deci îmi spui doamna doctor Adam. Bine? Dacă îmi spui şi Madălina înseamnă ca nu ştiu, vrei să mă... nu ştiu... Vorba unui domn profesor, vrei să mă dai în judecată.

Femeia a continuat și cu alți studenți.

Profesoară: Cum mi te adresezi de aici înainte?

Altă studentă: Doamna doctor Adam.

Profesoară: Nu! Nu! Doamna doctor şi atât! Da? Doamna doctor! Şi o să vedeţi că după ce terminaţi facultatea că veți fi extrem de sensibili. Nu imediat... Până vă obişnuiţi cu ideea, că aţi făcut o facultate, că aţi depus un efort. Sunt de două ori doctor și nu îmi înșir toate prenumele cu voi”

Nu e la prima abatere

Odată publicată înregistrarea, care a adunat mii de reacţii şi de distribuiri pe internet, alţi studenţi de la Medicină au prezentat mai multe situaţii ciudate în care a fost implicată în timpul cursurilor profesorul de două ori doctor.

"Nu am avut ocazia să o cunosc, dar ne-a deranjat de trei ori la o lucrare practică că tot deschidea ușa și îi spunea doamnei doctor că "ești o libelulă", așa că doamna doctor a închis ușa cu cheia", a povestit un student.

Profesoara a fost suspendată de către conducerea Universităţii, iar colegii ei se dezic de comportamentul acesteia.

Ce spune un reprezentant al UMF Carol Davila

”Din păcate, eu și ceilalți colegi ai mei asistăm la un eveniment nefericit care s-a întâmplat. Este foarte important, de asemenea, să vă subliniez ca activitatea doamnei doctor a fost suspendată. Eu cadru didactic, în cadrul UMF Carol Davila, consider ca acest eveniment este de nedorit să se mai repete. Este singular și, în numele colegilor mei, ne cerem scuze pentru acest incident”, a declarat Doina Pleşca, director al departamentului de pediatrie în cadrul Universităţii de Medicină ”Carol Davila”, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel