Alina Gorghiu, surprinsă de o ploaie abundentă pe autostradă (Vezi VIDEO)

Sursă foto: Facebook (Alina Gorghiu)
Sursă foto: Facebook (Alina Gorghiu)

Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de socializare un clip video în care se poate observa cum o rafală de plaoie acoperă autostrada pe care aceasta se află. 

O rafală de ploaie torențială a acoperit autostrada București - Pitești. Câteva minute de imagini video postate de liberala Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare stau mărturie. Se poate vedea, astfel, cum parbrizul mașinii este lovit violent de ploaia care cade în rafală, vizibilitatea fiind cu mult redusă. 

”Autostrada București - Pitești. Greu de imaginat. Rupere de nori”, a scris Gorghiu ca descriere la filmulețul postat. 

Comentariile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. ”E ceva normal, mai și plouă câteodată!”, a atenționat-o un comentator pe care liberala l-a aprobat. ”Vine ploaia si la noi!”, ”Așa e primăvara, la începutul verii. Mai și plouă”, ”Drum bun!”, i-au scris alți urmăritori Alinei Gorghiu. 

Cod galben și cod portocaliu de ploi abundente

De altfel există o alertă emisă de meteorologi pentru precipitațiile abundente. Alerta meteo de Cod Galben intră în vigoare astăzi, la ora 12:00, și este valabilă până luni, la ora 10:00. Zonele afectate sunt sudul, sud-estul și centrul țării, după cum arată ANM. De duminică, 29 mai, ora 12:00, până luni, 30 mai, ora 10:00 sunt vizate de alertă și județele Maramureș, Bistrița, zona de munte a județelor Suceava și Neamț. 

”În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile sudice, sud- estice și centrale, iar duminică (29 mai) local și în cele nordice. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55...75 km/h și izolat peste 80 km/h) și pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp.” anunță ANM. Citește mai multe AICI

Alina Gorghiu, aleasă președinte PNL Argeș 

La începutul acestei luni, Alina Gorghiu a devenit președinta PNL Argeș cu majoritate de voturi, exprimate de delegaţii prezenţi la conferinţa de alegeri de la Piteşti.

"Le mulţumesc colegilor mei din conducerea centrală pentru suport, domnului secretar general, primarilor, delegaţilor, invitaţilor. Sunteţi o echipă de milioane! (...). Daţi-mi voie să cred că următorii ani sunt anii PNL în Argeş. Mulţumesc încă o dată tuturor", a spus Alina Gorghiu, după anunţarea rezultatelor. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel