Alina Bica: Sunt pregătită și pentru 22 de ani de închisoare

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a declarat săptămâna trecută, în fața instanței, atunci când a contestat măsura arestului preventiv, că este pregătită de orice, inclusiv de o pedeapsă de 22 de ani, precum cea primită recent de un magistrat corupt.

Potrivit motivării magistraților în dosarul "Bica 2", fosta șefă a DIICOT a spus că este pregătită pentru o condamnare, dar că în continuare se consideră nevinovată. Ea a precizat că dacă nu s-ar fi considerat nevinovată ar fi făcut eventuale denunțuri în încercarea de a obține o măsură privativă de libertate mai blândă, precum arestul la domiciliu, așa cum s-a întâmplat de altfel cu ceilalți inculpați din primul dosar de corupție în care Bica a fost trimisă în judecată, anume o despăgubire supraevaluată acordată omului de afaceri Gheorghe Stelian, potrivit Digi 24.

Alina Bica a mai susținut că este pregătită pentru o condamnare la ani grei de închisoare, dând exemplul unui judecător de la Tribunalul București, condamnat recent la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

Mircea Moldovan, unul dintre magistrații implicați în dosarul în care Dan Adamescu este acuzat că a mituit judecători, a fost condamnat, în 2 februarie, la 22 de ani de închisoare cu executare. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă.

Fosta șefă a DIICOT a mai spus că nu a făcut altceva decât să respecte legea, făcând referire și la acuzațiile de luare de mită precum și la cele cum că l-ar fi favorizat pe Adriean Videanu, ridicându-i în mod abuziv sechestrul de pe o parte din acțiunile de la TitanMar.

Denunț Ovidiu Tender: Bica știa că va fi numită la DIICOT datorită prieteniei cu Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel