ALINA BICA iese din închisoare, au decis judecătorii

Alina Bica
Alina Bica

Judecătorii au decis ca Alina Bica să iasă din închisoare.

Fosta șefă DIICOT va fi eliberată din închisoare. Judecătorii au admis contestaţia procurorilor DNA la înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în dosarul în care e acuzată de luare de mită.

[citeste si]

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu.

Alina Bica va fi obligată ca, în perioada arestului la domiciliu, să nu părăsească imobilul în care locuiesc, fără încuviinţarea instanţei, să se prezinte în faţa anchetatorilor şi judecătorilor ori de câte ori sunt chemaţi şi să nu comunice, direct sau indirect, între ei, cu inculpatul Horia Simu şi cu martorii din dosar.

În 25 septembrie, procurorii DNA i-au trimis în judecată, în stare de arest, pe fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi pe fostul şef al ANAF Şerban Pop, pentru luare de mită şi, respectiv, complicitate la dare de mită pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu, acesta fiind şi el acuzat în cauză, pentru dare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel