EXCLUSIV  Alimentul din România care face minuni pentru sănătate și pentru siluetă, mult mai bun decât ”vedetele” din supermarket. Cori Grămescu îl recomandă

Românii se bucură de produse extraordinare pentru sănătate, din natură, mult mai bune decât produse ”exotice” pe care le găsim pe rafturile marilor magazine. 

Cori Grămescu, nutriționist, antrenor de fitness și life coach, în cadrul interviului acordat pentru Spectacola.ro, a dezvăluit ce trebuie să mâncăm în această perioadă pentru a slăbi. A dat cantitățile exacte de legume, fructe, proteine, dar și grăsimi sănătoase. Aceasta subliniază că deși perioada de toamnă-iarnă este, de obicei, ignorată de către cei care vor să aibă o siluetă de invidiat... vara, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a slăbi datorită produselor de sezon gustoase și benefice de inclus în dietă. Astfel, dieta va fi mai simplu de ținut. Unde mai punem că nu va fi ”condimentată” cu stresul că ”trebuie” să slăbim. 

Vezi aici DIETA recomandată de Cori Grămescu: EXCLUSIV  DIETĂ de octombrie. Cori Grămescu, REȚETĂ foarte simplă. Ce să mănânci acum ca să slăbești. E cea mai bună perioadă!

”Avem nevoie și de grăsimi sănătoase, eu le recomand clientelor mele să consume grăsimi în starea lor naturală, neprocesată, iar cea mai bună sursă o reprezintă nucile și semințele crude.” a mai spus Cori Grămescu, în cadrul emisiunii. 

Făcând o mică paranteză, turiștii care revin în Grecia, de multe ori, la persoane cunoscute, la care au mai stat cazați și care le-au devenit prieteni de familie, știu că nucile românești se numără printre cadourile foarte apreciate de greci. 

Despre nuci a vorbit și Cori Grămescu, în cadrul interviului: ”Menționez cu precădere nucile românești, care sunt foarte bogate în grăsimi sănătoase și-n minerale și care, spre deosebire de caju sau de migdale, foarte populare în supermarket-uri, nu sunt preparate termic. Caju-ul și migdalele, ca să poată fi extrase din coaja lor, sunt preparate termic. Prin expunerea la temperatură ridicată, grăsimile sănătoase pentru care merită să mâncăm nuci se denaturează și, din păcate, beneficitatea lor nutrițională scade destul de mult, așa că eu le orientez pe clientele mele către alune de pădure, nuci, deci produse locale mult mai benefice din punct de vedere nutrițional”. 

O altă sursă foarte bună de grăsime sănătoasă este avocado care, în această perioadă, este în sezon și nu are nici prețuri piperate. Peștele oceanic sau peștele de apă sărată de captură reprezintă, de asemenea, o sursă foarte bună de OMEGA-3, care ne ajută nu doar pentru sistemul imunitar și nervos, ci are efecte comparabile cu medicația anti-colesterol, a subliniat Cori Grămescu. 

Vezi și: EXCLUSIV  DIETĂ de octombrie. Cori Grămescu, REȚETĂ foarte simplă. Ce să mănânci acum ca să slăbești. E cea mai bună perioadă!

EXCLUSIV  DIETA de toamnă, marele avantaj. Cori Grămescu: ”E vremea lor acum!”. Lista alimentelor care întăresc IMUNITATEA, dar și psihicul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel