EXCLUSIV  Alimentele periculoase. "Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei?"

România a fost invadată de produse alimentare de o calitate îndoielnică, produse pe care mulţi le consumă pentru simplul motiv că sunt mai ieftine. 

Din dorinţa de a face economii şi de a drămui cât mai bine banii din portofel, mulţi dintre noi aleg să cumpere produse alimentare de o calitate îndoielnică, punându-şi în pericol sănătatea. Aceasta din simplul motiv că sunt mai ieftine. O alegere care, însă, poate costa scump mai târziu. Despre modul în care putem descoperi alimentele periculoase, falsificate, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" moderată de către Liviu Harbuz, Ovidiu Zvorișteanu - directorul DSVSA București.

"Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei, când toată lumea ştie că e nevoie de 6-8 litri de lapte de vacă pentru a produce un kilogram de brânză, iar litrul de lapte în magazin e de circa 4 lei. Consumatorul român pune, din păcate, accentul pe preţ şi mai puţin pe calitate", a declarat, directorul DSVSA Bucureşti.  

DECLARAŢIA ŞEFULUI DSVSA AICI:

 ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

Vezi şi: Scandalul cireșelor cu pesticide. Șef DSVSA: Recomandare hilară

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy