Alianța Familiilor din România: Un nou caz Bodnariu, Barnevernetul din Norvegia lovește din nou

Un nou caz Bodnariu în Norvegia. Conform Alianței Familiilor din România, un copil de patru săptămâni a fost luat de autoritățile norvegiene de la mama lui.

Iată povestea relatată de reprezentanții Alianței Familiilor din România: 

La inceputul acestui an am fost contactati de o familie americana al carei copil, de doar 4 saptamini, a fost luat de la mama lui pentru simplul motiv ca mama sufera de schizofrenie, si, dupa nastere, a suferit de depresie post-partum. Nu exageram - copilul de 4 saptamini a fost luat de la mama lui, in decembrie, pentru ca mama lui sufera de schizofrenie si depresie post-partum. A luat medicamente si si-a revenit la normal. Familia, alcatuita dintr-o tinara americana, Melissa Bolstad, si un nepalez, Satish Ligal, a fost zdruncinata. Melissa e israelita cu cetatenie dubla americana si norvegiana, iar Satish e nepalez.

Familia Bolstad

Satish si Melissa s-au intilnit in Norvegia cu ani in urma unde Satish facea studii universitare avind viza de student. Studia crestinismul. Cind viza i-a expirat, Satish a fost expulzat din Norvegia iar tinerii s-au mutat in Portugalia unde Satish avea rudenii. Ramasa insarcinata in Portugalia, Melissa si Satish s-au inteles ca Melissa sa se intoarca in Norvegia sa nasca copilul acolo. In Norvegia, Melissa are o familie extinsa, pe mama, tatal, si mai multe matusi, unchi si verisori. Familia locuieste la aproximativ 60 de kilometri de Oslo. Majoritatea familiei ei, insa, locuieste in Statele Unite. Familia s-a bucurat mult de nasterea micutului copil si l-au ingrijit cu multa dragoste si grija. Pina cind, la putin timp dupa nasterea copilului, un vecin a atentionat Barnevernetul ca mama lui sufere de schizofrenie si depresie post-partum.

Evenimente identice cu cazul Bodnariu 

Evenimentele care s-au derulat dupa aceea au fost aproape identice cu cele din cazul Bodnariu. Barnevernetul a facut o ancheta fulger si la mijlocul lui decembrie o asistenta sociala si doi politisti au venit la casa familiei cerind sa li se dea copilul nou nascut. Fara documente ori mandat din partea vreunei judecatorii. Discutam si facem cunoscut cazul familiei Bolstad si in Romania pentru a ne reaminti ca secularismul nu este un prieten al familiei. Statul secular e dusmanul nostru. Al familiei, casatoriei, valorilor si a credintei in Dumnezeu. Statul secular ne vrea copiii cu gelozie, sa ii transforme dupa chipul si asemanarea lui. Facem cunoscut cazul si pentru a ne da seama cit de pretioase sunt drepturile parentale, dar si abuzate in democratiile occidentale si mai ales in Norvegia, care pe nedrept se considera model pentru restul lumii privind drepturile omului, toleranta si incluzine.

Linda a lansat o campanie internationala, asemenea familiei Bodnariu, pentru reintoarcerea bebelusului familiei lui. A citit despre miracolul pe care Dumnezeu l-a facut in familia Bodnariu prin cititorii acestor rinduri aducind pe cei 5 minunati copii ai familiei Bodnariu inapoi parintilor lor, si ne solicita sprijinul moral. Scriptura ne indeamna sa plangem cu cei ce plang si sa ne bucuram cu cei care se bucura. Avem prilejul sa o facem, si sa ne aratam solidaritatea cu aceasta familie nevinovata si vatamata de un sistem inuman, anti-crestin si antifamilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel