Alexandru Kocsis, membru CNA, implicat în campania lui Iohannis

Klaus Iohannis. Sursa foto AGERPRES
Klaus Iohannis. Sursa foto AGERPRES

Conform statutului de membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), fostul liberal Alexandru Kocsis ar trebui să fie complet apolitic. 

Însă, potrivit celor de la Libertatea, există mărturii care susțin că Kocsis s-a implicat în alegerea firmelor de internet care fac campania lui Iohannis și că ia parte la strategia digitală de promovare a președintelui

Contactați Libertatea, Tiberiu Iorga, senior art director Lemon Studio, și David Pârvu, de la Owner ArtDefinition, doi șefi de la firmele angajate de PNL ca să facă promovarea lui Klaus Iohannis, au recunoscut implicarea omului de la CNA în campania electorală.

În schimb, Alexandru Kocsis spune că el are în continuare "multe contacte cu cei din PNL", dar că nu s-a implicat în campania electorală și că întrebările Libertatea "mi se par, la fel cum a ieșit și pentru candidatul Dan Barna, că servesc alte interese și nu servesc căutarea adevărului".

Alexandru Kocsis Cristea, 37 de ani, a fost numit membru CNA în noiembrie 2018, de către Partidul Național Liberal, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel