Planul lui Alexandru Cumpănașu dacă ajunge președinte. ”Pun mâna și le rad din temelii”

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a explicat în direct la o televiziune ce ar face el dacă ar ajunge președinte. Mai mult, a discutat cu familia sa despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a fost din nou invitat în platoul România TV. Dacă ieri a discutat alături de Victor Ciutacu un posibil scenariu prin care ar urma să candideze la alegerile prezidențiale, astăzi, Alexandru Cumpănașu, a susținut că a vorbit deja cu familia sa și chiar a precizat ce ar face dacă ar ajunge în funcția de președinte. 

”Aseară am spus că discutăm un scenariu și am spus că voi discuta cu familia și voi lua o decizie. Ei bine, am discutat. Toată lupta mea cu instituțiile, chiar dacă a scos la suprafață toată mizeria, adevărul e că, nu a dus la nimic. Astăzi, când stăm de vorbă, eu, nu știu cu nimic mai mult față de prima săptămână când a început tot. (...) Țara asta este atât de cangrenată, iar eu astăzi nu am făcut decât să spun atât: timpul este foarte scurt ca să te înscrii într-o cursă pentru președinție și trebuie să îți și dorești. (...) Constituția îți dă o forță reală, ca președinte. Asupra cui? Asupra Parchetului, tu numești procurorii, asupra MAI, asupra serviciilor de informații, asupra tuturor instituțiilor care, în cazul ăsta, trebuiau să își facă treaba. Eu nu am făcut decât un exercițiu care este totuși util. Am întrebat oamenii de pe Facebook ce ar trebui să fac pentru a putea merge mai departe? Lupta asta nu am cum să o câștig decât dacă pun mâna pe instituțiile astea și le rad din temelii. Dacă aș fi președintele României, nu ar mai fi un clan în maxim o lună de zile”, a precizat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.

VEZI ȘI: Alexandru Cumpănaşu strânge semnături pentru prezidenţiale: În doi ani îmi dau demisia dacă nu reuşesc

 Pensii majorate, 1 septembrie. Marius Budăi: Nu îmi permit să îi panichez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel