Alexandru Cumpănașu, în lacrimi la România TV: I-aș rupe gâtul. Cum au putut să dea la o parte mărturia omului ăsta

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a răbufnit în direct la un post de televizune după ce a apărut un nou complice a lui Gheorghe Dincă, pe care unul dintre martori l-a numit într-o declarație de acum câteva săptămâni.

"Mi-au dat lacrimile de nervi, nu de emoție. În acest moment, dacă aș prinde picior de procuror, i-aș rupe gâtul. Știu că nu e frumos să zic la televizor dar i-aș rupe gâtul. Omul ăsta (n.r. martorul) a fost la mine în birou, l-au luat de la mine din birou cu cătușe. Și ce aflăm acum? Că de fapt există un Bebe Strungaru, că are o fată grefier, că îl cunoștea pe Dincă. L-au luat de la mine din birou și au zis că e pe mâini bune. Mă sună apoi și îmi spun că e nebun. Nebun nu e, că eu constat acum că a spus adevărul. Dar dacă spune adevărul și despre restul, despre restul lucrurilor pe care dumneavoastă nu le-ați dovedit ca și televiziune și ca anchetatori? Au venit doi polițiști de la DIICOT, doi băieți tupeiști și otrăviți și îl luau pe ăsta pe sus", a declarat Alexandru Cumpănașu, în direct, la România TV.

Întrebat dacă mai știe ceva despre martorul cheie, Alexandru Cumpănașu a răspuns:

"Nu mai știu foarte multe. Ultimul mesaj mi l-a dat ieri sau astăzi, când ați prezentat dvs. acele lucruri și mi-a spus: Domnule Cumpănașu, au spus că sunt nebun și dumneavoastră i-ați crezut. DIICOT-ul l-a audiat pe acest om. L-au pus pe el să-și scoată certificat că este nebun ca să nu mai fie valabilă mărturia lui. M-am uitat mai bine pe mesajul omului și de fapt nu am înțeles eu bine. El nu mi-au scris că i-au sugerat, ci l-au dus ei la un spital de constatare că el nu e sănătos la cap, înțelegeți? Așa scrie omul ăsta. Cum au putut să dea la o parte mărturia omului ăsta?", a mai adăugat Alexandru Cumpănașu.

Vezi interviul complet al martorului: Un martor îi numește pe complicii criminalului de la Caracal: Nu e monstru, e mai deștept decât toate instituțiile statului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel