Un martor îi numește pe complicii criminalului de la Caracal: Nu e monstru, e mai deștept decât toate instituțiile statului

Foto: Romania TV
Foto: Romania TV

Un martor sub acoperire, care a dorit să vorbească doar cu Alexandru Cumpănașu, a acceptat să acorde un interviu la România TV, cu vocea distorsionată și fără să i se vadă fața, despre Gheorghe Dincă, traficul de carne vie, dar și despre Luiza și Alexandra.

"Vreau să mă adresez cuiva și vă rog să nu mă întrerupeți, vreau ca persoanele acelea să fie ridicate. (...) Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu, eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului. Eu vin și cu probe, nu numai cu vorbe. Vin cu fapte, vin cu înregistrări. Vreau să mă adresez poporului român. Să nu mai fim batjocoriți și călcați în picioare de instituțiile statului", a declarat martorul cheie, în exclusivitate pentru România TV.

"Vă dau cu nume. În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine, stă domnul Tomel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență. Tomel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut s*x cu ea.", a mai adăugat acesta.

Cazul Caracal. Protest cu 400 de perechi de încălțăminte în fața Ministerului de Interne

Am filmări

"În legătură cu Alexandra, Tomel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, chiar acolo unde s-a făcut crima, la casa monstrului, la casa lui Dincă. Nu e monstru, că e mai deștept ca voi toți, mă refer la instituțiile statului. Tomel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete. Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am filmări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac s*x cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții", a mai spus bărbatul.

"În fața autorităților, voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu. Tot ce spun, vin cu date concrete. În primul rând, mă refer la instituțiile statului, DIICOT, interne și mai am, dar dau toate detaliile oamenilor competenți și îmi asum ce spun. Dincă era un vârf într-o rețea de trafic de femei. Luiza, sunt sută în mie sigur că acest Tomel a luat-o și a dus-o la 12 persoane. Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de vreo 10 ani de zile, de când știu eu". 

Vreau transparență

"Vreau transparență. Declar numai filmat, nu pe furiș. Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală. Sunt un om care crede în bunul Dumnezeu”, a spus martorul sub acoperire. 

Bradley Cooper și Cate Blanchett, împreună într-un nou film de Guillermo del Toro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel