Alexandru Chipciu vine la CFR Cluj: Am renunțat la salariu

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj a anunţat, sâmbătă seara, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului Alexandru Chipciu, care a semnat cu echipa din Gruia după ce a evoluat ultima oară la Anderlecht şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

Suntem bucuroşi că unul dintre cei mai buni şi constanţi fotbalişti de la Echipa Naţională a României a sosit în Gruia şi ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre, arată sursa menţionată.

Primele declarații făcute de jucător

„Mă simt destul de motivat. Am fost și emoționat când am interacționat cu jucătorii, cu echipa și staff-ul. Sunt pregătit pentru meciurile pe care le avem. Analizând ofertele, am văzut că CFR Cluj a atins toate punctele care mă interesau. Clujul mi se pare echipa la care m-aș putea integra foarte bine. Am avut oferte din Turcia, mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis că CFR e echipa perfectă.

Am renunțat la salariul pe care îl mai aveam de luat. Am vrut să joc și să simt din nou bucuria fotbalului. Toată lumea știe că Dan Petrescu e un antrenor foarte bun. Îmi place foarte mult stilul lui", a declarat Alex Chipciu, scrie GSP. 

Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative şi 6 goluri înscrise.

La ce echipe a evoluat Chipciu

În cariera sa, mijlocaşul a evoluat la FC Braşov, Steaua, Anderlecht, Sparta Praga, câştigând de trei ori titlul în România, o dată Cupa şi Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar şi campionatul şi Supercupa Belgiei.

Totodată, CFR a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor cu portarul Cosmin Vâtcă şi fundaşul Andrei Peteleu.

Vâtcă a evoluat în tricoul echipei ardelene între 2014 şi 2018, iar după un sezon petrecut la FC Voluntari a revenit în Gruia. În această perioadă, Vâtcă a câştigat de două ori titlul cu CFR Cluj, o dată Cupa României şi o dată Supercupa, scrie Agerpres. 

Andrei Peteleu a sosit în Gruia în iulie 2016 de la Petrolul Ploieşti şi a bifat în total 62 de partide pentru CFR Cluj. Fundaşul de 27 de ani şi-a trecut în palmares două titluri şi o Supercupă.

CFR Cluj a perfectat şi transferul fundaşului Denis Ciobotariu de la Dinamo, confirmat vineri de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel