Alexandru Arșinel-Mihai Bendeac, război total. ”Jeg. Om de joasă speță”

Actorul Alexandru Arșinel l-a jignit crunt pe Mihai Bendeac. 

În urmă cu câteva luni, Mihai Bendeac a afirmat că Stela Popescu este o mare actriță, dar că a ales să fie partenera unui ”submediocru fiert pe bani”. Atunci, Mihai Bendeac a vorbit și despre operaţia la rinichi suferită de Alexandru Arşinel, despre care acesta susţine că ar fi putut salva viaţa unui tânăr.

La Kanal D, Miron Cozma a făcut o afirmație în care i-a luat apărarea lui Alexandru Arșinel, spunând despre Mhai Bendeac că este ”o nulitate”. 

Actorul Alexandru Arșinel a spus, pentru Kanal D, că ”N-avea de ce să-mi ia apărarea. Nu vreau să intru în polemică cu acest jeg. Nu mă interesează. Un om de o speţă jegoasă! Sunt persoane ca îşi doresc să iasă în faţa neapărat. Şi atunci ies... cu creaţii deosebite, cu apariţii excepţionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor să iasă neapărat în faţă atacând artişti iubiţi de oameni, galonaţi, decoraţi, apreciaţi de milioane de oameni de-a lungul atâtor ani. Nu mă doare. Mă surprinde. Şi cred că astfel de oameni nu sunt sănătoşi la cap şi nici nu arată a fi oameni sănătoşi. Nu voi intra în conflict cu asemenea persoane. Îi consider, repet, nişte jeguri. Consider că numai jegurile se preocupă cu treaba asta, cu conflictul dintre artişti. Mă refer la acei artişti care lansează asemenea lucruri. Nu există conflicte între generaţii. Nici eu când am intrat în teatru n-am declanşat un conflict. Nici alţii pe care eu i-am băgat în teatru n-au declanţat un conflict”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel