Alexandrov - Ciuvică, schimb de replici în direct: Și-ar fi dorit să mă bage la pușcărie!

Ciuvică - Alexandrov
Ciuvică - Alexandrov

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a avut un schimb de replici cu Mugur Ciuvică, în direct, la Antena 3. 

Adrian Alexandrov a remarcat că Mugur Ciuvică este în platou dar nu i-a adresat nicio întrebare: ”O întrebare, o întrebare! Dl Ciuvică este și el în platou am văzut. Nu are nicio întrebare pentru mine?

Mugur Ciuvică: Nu am, sincer, m-ați lămurit, ați vorbit și foarte bine, foarte blând așa ca să ne impresionați, a fost ok. 

Adrian Alexandrov: Nu încerc să vă impresionez, dle Ciuvică. Deloc. Am văzut, în schimb, că ați afirmat că Elena ar fi făcut acest copil pentru a fi sigură că nu va părăsi Costa Rica. Vă înșelați! Noi ne-am gândit cu mult timp înainte să apară această problemă și cu mult timp să se gândească să plece în Costa Rica. Știți bine că am fost și prin clinicile din Grecia. 

Mugur Ciuvică: Vă cred. 

Adrian Alexandrov: Sunteți un jurnalist, ar trebui să fiți imparțial. 

Mugur Ciuvică: Nu sunt jurnalist de niciun fel și nici imparțial nu pot să fiu când e vorba de doamna Udrea, dat fiindcă era foarte puțin imparțială și ea față de mine, spre exemplu, când era la putere. Cred că și-ar fi dorit foarte mult să mă bage la pușcărie. Eu am fost foarte atent la ce am spus, e foarte puțin probabil să fi greșit, n-am spus că a făcut acest copil ca să folosească acest fapt pentru a nu fi adusă din Costa Rica, am spus că s-a folosit de această oportunitate pentru a fi mai grea procedura de extrădare, n-am spus că a făcut special copilul pentru asta. Înțelegi? E o diferență de nuanță. 

Adrian Alexandrov: Nu aveți niciun fel de argumente pentru a susține această teorie. Încă ceva, dle Ciuvică. Ați afirmat că v-ați bucura să rămâne Elena doi, trei ani în închisoare. Vă spun atât, să-l ferească Dumnezeu pe cel care va trece prin ce trece Elena Udrea în aceste momente. Să nu-i doriți celui mai mare dușman al dvs. așa ceva. 

Mugur Ciuvică: N-am spus că m-am bucurat, am spus că n-aș putea să fiu trist, dar aș putea să fiu și bucuros. Știți care e problema? Când erau o mulțime de adversari de-ai ei și de-ai dlui Băsescu băgați la pușcărie, n-am văzut-o pe doamna Udrea manifestând niciun fel de empatie pentru acele persoane care sufereau și ei. De exemplu, a fost băgat un bunic și când a fost băgat la închisoare s-au folosit și conversații telefonice între bunic și nepot. N-am văzut-o lăcrimând în desele ei apariții, ba chiar spunea că foarte bine că bunicul merge la pușcărie pentru că merită. 

Adrian Alexandrov: Mă îndoiesc că a spus acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel