Alex Coita, scenariu despre Laura Codruța Kovesi, în contextul lui Klaus Iohannis obosit

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic Alex Coita a făcut precizări, în direct la România TV, cu privire la șansele pe care le are Laura Codruța Kovesi în privința unei eventuale candidaturi la alegerile prezidențiale. 

”Cred că doamna Kovesi este om ploitic și mai mult decât atât, sunt șanse reale ca domnia sa să intre în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni. Să nu uităm că președintele Klaus Iohannis este astăzi singur în cursă. Deci e normal ca domnia sa să câștige dacă nu mai vine altcineva în ring. Până și domnul Tăriceanu nu a dat ca sigur 100% candidatura. Deci și acolo mai este un semn de întrebare”, a declarat analistul politic Alex Coita, la România TV. 

Kovesi are sprijinul PPE

”Eu sunt foarte curios ce se va întâmpla dacă doamna Kovesi va deveni un candidat la lupta pentru Palatul Cotroceni. Sunt mai multe aspecte aici, acea decizie a Curții Constituționale, de ieri, privind admiterea petiției inițiate de USR, ”Fără penali”. Eu cred că această petiție, la termen, se poate transforma într-un referendum care să coincidă cu alegerile prezidențiale. Caz în care cei care doresc să fie altcineva decât un lider PSD ALDE la Cotroceni trebuie să se gândească dacă acest referendum se potrivește mai bine cu domnul Iohannis sau cu doamna Kovesi. Și eu cred că răspunsul este doamna Kovesi, moment în care steaua actualului președinte va începe să pălească. Deci este un proces din care domnul Iohannis îl vedem din ce în ce mai obosit, iar doamna Kovesi va ieși din această înfrângere întărită la nivel de imagine. Întărită ca sprijin, să nu uităm că are sprijinul PPE, al Partidului Popular European”, a mai precizat Alex Coita, în direct la România TV. 

Vezi și: Ion Cristoiu, surprins de Iohannis: Trebuia să particip la interviul luat de Rareș Bogdan...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel