Alessandra Stoicescu, devastată de durere. "Îmi cer iertare"

Invitată în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu, a fost Alessandra Stoicescu care și-a amintit de un eveniment cumplit – tragedia de la Mihăilești.

Cu lacrimi în ochi, Alessandra Stoicescu și-a amintit că la acel moment se afla în direct la "Observator" și transmitea de la fața locului cele mai cumplite imagini ale durerii.

VEZI ȘI: Badea, pus în dificultate de Alessandra Stoicescu. "Doamne, ce întrebare!"


"Mi se întâmplă destul de rar să nu pot să-mi stăpânesc lacrimile, dar atunci a fost un moment dificil. Sunt foarte multe sentimente pe care le am în acest moment. În ziua respectivă, încercam să ne mobilizăm, încercam să nu conștientizăm ce s-a întâmplat pentru că acest lucru te doboară. A fost greu să vezi că doi colegi nu mai erau cu noi pur și simplu, într-o secundă, dintr-o sumă de greșeli. Ți-e foarte greu să înțelegi. La câteva ore de la tragedie, autoritățile se grăbeau să acopere totul și să redea drumul circulației", a spus Alessandra Stoicescu la Antena 3.

VEZI ȘI: Nouă ani de la tragedia de la Mihăilești. Mândruță, Tucă și Sandra Stoicescu, martori la recuperarea casetei pe care se aflau imaginile tragediei. Vezi filmarea de atunci!


Jurnalista și-a amintit și ce i-au spus, în urmă cu un deceniu, părinții celor doi ziariști care au murit la Mihăilești. ""Ionuț Barbu își dorea mereu să fie primul și atunci a reușit să fie primul", așa mi-a spus mama lui, iar mama Elenei mi-a zis un lucru care m-a doborât atunci: "Elena își dorea să fie ca tine, de aceea făcea lucrul acesta". Nu vreau să fiu lacrimogenă. Îmi cer iertare, deși sentimentele mele nu ar trebui ascunse. Viețile pierdute ale oamenilor spun că România, la acel moment, nu era o țară care să aibă proceduri".

Se împlinește un deceniu de la unul dintre cele mai cumplite momente ale istoriei recente. 18 morţi, zeci de oameni mutilaţi pe viaţă, familii distruse şi multe întrebări care au rămas încă fără răspuns. Au pierit atunci pompieri, localnici veniţi să dea o mână de ajutor, oameni aflaţi întâmplător în trafic şi doi jurnalişti, Ionuț Barbu și Elena Popescu, corespondenţi Antena 1, care au ajuns primii la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel