ALERTĂ METEO. COD GALBEN de vreme EXTREMĂ până vineri

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis două alerte meteo de vreme rea. Una este valabilă până joi, cealaltă până vineri. 

Până joi, la ora 06:00, este COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ în jumătatea de est a ţării. În Dobrogea, Bărăgan şi în estul şi sudul Moldovei, cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40-50 l/mp. În a doua parte a nopţii, în grupele nordice ale Carpaţilor Orientali şi zonele deluroase aferente precipitaţiile vor fi predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Alerta intră în vigoare, miercuri, la ora 18:00. 

(w670)

De joi, de la ora 06:00, când iese din vigoare alerta anterioară, intră în vigoare o altă alertă, care este în vigoare până la ora 12:00. 

"În intervalul menţionat, în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă.În Moldova va ploua abundent în cursul zilei de joi, 20 noiembrie când local se vor cumula peste 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp, apoi precipitaţiile vor deveni mixte şi vor slăbi în intensitate. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70...80 km/h, viscolind temporar ninsoarea", transmite ANM. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel