ALERTĂ la Muzeul Național de Istorie a României

S-a dat alarma, luni, 2 august, la Muzeul Național de Istorie a României.

Potrivit martorilor DCNews, în jur de zece mașini de intervenție se aflau în fața Muzeului Național de Istorie a României, luni, 2 august, în jurul orei 18.00. Din câte se pare, în cele din urmă, alarma s-a dovedit a fi falsă.

O altă alarmă în centrul Capitalei, tot pe 2 august

Potrivit Antena 3, mai mulți muncitori au fost prinși sub un mal de pământ în centrul Capitalei, chiar în fața Bibliotecii Naționale a României. Medicii le acordă primul ajutor celor răniți și mai multe echipaje SMURD sunt la fața locului.

Potrivit informațiilor de la ISU, apelul la 112 s-a făcut în urmă cu 25 de minute, iar doi dintre muncitori au fost scoși de sub malul de pământ. Isu precizează că se intervine pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbușirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naționale.

Potrivit informațiilor furnizate pompierilor de șeful echipei care executa lucrările, este posibil ca alți doi muncitori să fie acoperiți integral de pământ.

ISU, precizări

„În acest moment avem doi muncitori transportați la spital, îngropați până la talie. (...) Salvatorii intervin pentru stabilizarea malului. Un bărbat este prins până la talie, este conștient. Cel mai probabil vom reuși să-l scoatem. Pe de altă parte, se lucrează pentru căutarea celor două persoane îngropate integral. Unul a fost găsit, iar salvatorii SMURD îi acordă primul ajutor”, a precizat Daniel Vasile de la ISU București-Ilfov.

Acesta a adăugat că s-ar putea să fie mai multe persoane prinse integral sub pământ, nu doar cei doi muncitori (citește AICI).

Un mort în urma incidentului

Pompierii bucureşteni intervin, luni, pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naţionale, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) Doi muncitori au fost scoşi şi transportaţi la spitale. Unul dintre muncitori a fost găsit decedat. Un alt muncitor, care era prins în pământ până la nivelul taliei, a fost extras şi este conştient, stabilizat.

Unul dintre muncitorii prinşi sub malul de pământ în zona Bibliotecii Naţionale a fost găsit decedat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Un alt muncitor, care era prins în pământ până la nivelul taliei, a fost extras şi este conştient, stabilizat, precizează sursa citată.

Pompierii bucureşteni continuă căutările pentru găsirea celui de-al cincilea muncitor, care a fost şi el îngropat de pământ, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel