ALERTĂ la Apple! Oamenii renunță la iPhone

Scutaru Cristina / 21 iul 2019 / 21:49 Salveaza PDF Comentarii
iPhone
Descriere foto: iPhone

Din ce în ce mai mulți oameni își schimbă iPhone-ul pentru un telefon cu Android, ceea ce a declanșat rata ”infidelității” pentru Apple. 

Rata utilizatorilor care părăsesc iPhone pentru Android este îngrijorător de ridicată. Potrivit unui raport recent, numărul de utilizatori care lasă iPhone-ul a crescut la 27%, cifră care nu a mai fost văzută din 2011.

Studiul se bazează pe utilizatorii care și-au reînnoit telefoanele în 2018. Din datele cercetării se poate deduce că diferitele probleme ale iPhone-ului în ceea ce privește stabilitatea, competitivitatea, precum și politica Apple a prețurilor ridicate au cântărit în ceea ce privește ”fidelitatea” utilizatorilor. Acum Apple este preocupat să-și recupereze clienții pierduți.

Nu trebuie să faci foarte multe studii pentru a realiza că lucrurile s-au schimbat la Apple. De ceva timp, vânzările la iPhone au stagnat sau au scăzut. De remarcat este un lucru: campania agresivă de reduceri pe diferite modele iPhone, chiar și la cele mai noi. Este un lucru pe care Apple nu l-a mai făcut-o niciodată și, fără îndoială, încurajează vânzările.

Din ce în ce mai mulți oameni își schimbă iPhone-ul pentru un telefon cu Android, iar Apple nu știe cum să oprească fenomenul

 

În ciuda faptului că iPhone-ul continuă să aibă un sistem de operare puternic, performanța sa intră în concurență cu telefoanele cu Android în special în ceea ce privește camera, autonomia sau ecranul. Să nu mai vorbim de prețurile foarte ridicate! Utilizatorii se orientează mai degrabă către telefoanele Samsung în detrimentul telefoanelor puse la dispoziție de Apple, scrie Clipset.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27