Alertă de incendiu în mall Băneasa. Sute de oameni, evacuați de urgență

Un incendiu a izbucnit într-un mall din Capitală.

Momente de panică la unul dintre cele mai frecventate mall-uri din România. Un incendiu a izbucnit la mall Băneasa, unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală, transmite România Tv. Conducerea centrului comercial a decis ca toți clienții, dar și angajații magazinelor din interiorul centrului comercial să fie evacuați de urgență. Toți au fost scoși afară pentru că a început să iasă fum gros de la etajul unu, mai exact de la un restaurant libanez. Imediat s-a sunat la 112.

Pompierii au sosit în doar câteva minute la locul incidentului și au descoperit că fumul gros era provocat de grăsimea de pe o hotă, grăsime care a luat foc. Degajările de fum au fost foarte mari. În acest moment, situația este sub control. Pompierii sunt la fața locului și au luat toate măsurile, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. În imaginile video surprinse la mall Băneasa se puteau vedea sute de oameni care erau evacuați din centrul comercial.

Incendiu și în Hipodromul din Craiova

Un incendiu de amploare a izbucnit duminică după-amiază în Hipodromul din Craiova situat în Parcul 'Nicolae Romanescu', unde ard aproximativ 5 ha de vegetaţie uscată, informează ISU Dolj.

Pentru stingerea incendiului, 20 de pompieri de la ISU Dolj acţionează cu autospeciale cu apă şi spumă, însă intervenţia este îngreunată de vânt, transmite Agerpres.

Hipodromul este parte integrantă a Parcului 'Nicolae Romanescu' care este monument naţional, fiind considerat unul dintre cele mai reprezentative monumente de artă peisageră din România.

Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit

O parte din tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit duminică dimineața. Mai multe bucăți din tavan au căzut pe un stand care a fost distrus aproape în totalitate, transmite România TV.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt însemnate. Incidentul s-ar fi produs din cauza unei conducte de apă care s-ar fi spart. În imaginile video se poate vedea cum din tavan curg șiroaie de apă, iar pe jos se formează bălți. Oamenii se uită nedumeriți la ceea ce se întâmplă și încearcă să evite zona. Un nor de praf s-a ridicat în aer după ce tavanul a căzut peste stand. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel